Ta eventyrbroa.no i bruk i dag!

Eventyrbroa.no tilbyr et online strømmetjeneste abonnement med copyright- beskyttede ca. 200 eventyrlydbøker. Portalen er øremerket for bruk av landets barnehager, skoler og andre offentlige og private institusjoner.

Abonnementet gjelder hele institusjonen abonnementet står på, med ubegrenset antall brukere. Pris per mnd. er kr. 109.- + mva per mnd. Bestill i dag en prøveperiode på seks mnd. og få med tre mnd. ekstra gratis i vårt velkomstilbud. Totalt ni mnd. strømmetjeneste til prisen av seks mnd. Ingen forpliktelser utover denne perioden.

Fyll ut Bestillingsskjema nedenfor, og en Ordrebekreftelse med deres selvvalgte passord blir sendt dere per e-post omgående. Eventyrbroa.no kan da tas i bruk med engang.

Faktura ettersendes til ønsket fakturaadresse/fakturamottak enten per post, e-post eller som EHF etter deres ønske. Velkommen til en prøveperiode i eventyrbroa.no uten forpliktelser.

Eventuelt annen fakturaadresse / sentralt fakturamottak


(hvis faktura ønskes per e-post)

Vi bekrefter med dette at vi er innforstått med at innholdet på eventyrbroa.no er copyright-beskyttet ihht. Lov om opphavsrett. Vårt selvvalgte passord gjelder kun for brukere tilknyttet vårt brukersted som bestiller av tjenesten. En eventuell distribusjon av vårt passord til andre institusjoner vil medføre oss straffeansvar og tjenesten slettes.
Eventuelle spørsmål vedr. ovennevnte kan rettes til post@familieforlaget.no.

Skriv inn koden i feltet captcha