Tilby eventyrbroa.no fra i dag!

Eventyrbroa.no er en online abonnementstjeneste med copyright beskyttet innhold som er øremerket landets barnehager, skoler og andre offentlige og private institusjoner.

Abonnementet gjelder hele institusjonen abonnementet står på med ubegrenset antall brukere. Pris per mnd. for institusjonen kun kr. 99.- + mva. Bestill i dag og få med 3 mnd. ekstra gratis abonnement som et velkomstilbud.

Abonnementet fornyes for en ny periode på 12 mnd. hvis det ikke er sagt opp innen en mnd. før utløpsdato. Fyll ut Bestillingsskjema nedenfor, og en Ordrebekreftelse med deres selvvalgte passord blir sendt dere per e-post omgående og tjenesten kan da tas i bruk med engang.

Faktura ettersendes til ønsket adresse/fakturamottak.

Velkommen som bruker av eventyrbroa.no.

Eventuelt annen fakturaadresse / sentralt fakturamottak


(hvis faktura ønskes per e-post)

Vi bekrefter med dette at vi er innforstått med at innholdet på eventyrbroa.no er copyright-beskyttet ihht. Lov om opphavsrett. Vårt selvvalgte passord gjelder kun for brukere tilknyttet vårt brukersted som bestiller av tjenesten. En eventuell distribusjon av vårt passord til andre institusjoner vil medføre oss straffeansvar og tjenesten slettes.
Eventuelle spørsmål vedr. ovennevnte kan rettes til post@familieforlaget.no.

Skriv inn koden i feltet captcha