Gi et kulturtilbud til dine ansatte og deres familier!


Enhver bedrift er opptatt av trivsel for sine ansatte og for å ha en stabil og ettertraktet arbeidsplass.  De ansatte er og blir den viktigste ressurs i bedriften. Derfor er det viktig med sosiale tilbud som styrker trivselen og dermed båndene.

Eventyrbroa.no er et online kulturtilbud rettet ikke bare mot dine ansatte, men også deres familier. Det har fått navnet eventyrbroa.no som bidrar til god brobygging (derav navnet) mellom bedriften, ansatte og deres familier 24/7. Portalen er et sted for inkludering, lek, læring og kulturformidling av norsk kulturarv.

Det dere som bedrift får igjen er anerkjennelse. Mange bedrifter har ansatte med annet morsmål, derfor inneholder eventyrbroa.no utvalgte norske folkeeventyr som kan leses, lyttes til og skrives ut på i alt 22 av de meste vanlige morsmål i landet. I tillegg mange spennende aktiviteter rundt eventyrene, fargelegge programmer, lek og lær, spill og mye mer.  

Eventyrbroa.no er en abonnementstjeneste som er årlig til det sies opp og koster kun 499.- per md. + mva. Dette gir alle ansatte, uansett hvor mange ansatte dere har, og deres familier gratis tilgang ved å logge seg inn med bedriftens eget selvvalgte passord, for eksempel bedriftens navn. Fyll derfor ut skjema nedenfor og tjenesten for dem kan tas i bruk umiddelbart. En ordrebekreftelse blir sendt dere per e-post omgående. Faktura sendes til fakturaadresse enten per e-post eller EHF etter deres ønske. Ved spørsmål kontakt oss på post(att)eventyrbroa.no.

Velkommen til eventyrbroa.no

Eventuelt annen fakturaadresse / sentralt fakturamottak


(hvis faktura ønskes per e-post)

Skriv inn koden i feltet captcha