Bli lokal sponsor.

Nå kan din bedrift vise at dere er opptatt av brobygging, inkludering og trivsel i kommunen.

Eventyrbroa.no er et nettbasert kulturtilbud, et tverrfaglig tilleggsverktøy der målsetningen er økt trivsel for barn i barnehager, grunnskoler, mottak o.l. i kommunen.

Portalen har utallige klassiske eventyr-lydbøker og aktiviteter. Den er målrettet også mot de fler- og minoritetsspråklige i kommunen med norske folkeeventyr på hele 23 språk også ukrainsk, samt barnesanger, spill, e-læring, eventyrverksted osv. Alt fra vår felles kulturarv. I menyen på toppen på denne siden kan du se hvilke aktiviteter de får.

Mange skoler og barnehager er tilknyttet eventyrbroa.no med eget abonnement, men mange har ikke muligheten pga besparelser i kommuneøkonomien. Som kjent det strammes inn overalt.
De som må takke nei pga økonomi, hjelper vi med å skaffe lokale bedrifter som ønsker å sponse en lokal barnehage eller skole med tjenesten.

Som lokal sponsorer får du ditt firmanavn/logo med link fra den lokale institusjon nevnt i eposten til din hjemmeside fra eventyrbroa.no. Eventyrbroa.no lager linken uten ekstra kostnader og linken vil fremkomme på portalen under institusjonens navn når brukeren er logget inn.

Her er link til et eksempel på hvordan din sponsorlink vil vises under skolens navn.

Besøk portalen her: https://eventyrbroa.no/   

Logg inn med passord: testbedrift 

En lokal sponsor annonse koster 279.- eks per md. og varer i ett år. Den faktureres årlig forskuddsvis for ett år kr. 3348.- eks. mva. fra Familieforlaget as som er tilrettelegger og utgiver av eventyrbroa.no. 

Vi håper dette er av interesse og tar kontakt igjen som avtalt. 

eventyrbroa.no
v/ Familieforlaget as
Postboks 5918 Majorstuen

N- 0308 Oslo
www.familieforlaget.no
e-post: post(att)familieforlaget.no
Medlem av Den Norske Forleggerforening

Familieforlaget logo2